Bydraes

Julle kan nou ook jul eie bydraes plaas onder LESERS BYDRAES...
LET WEL: Alle bydraes in Afrikaans, asseblief!

Tuesday, July 12, 2011

Tongvis in wit wyn

Bestanddele 

· Helfte van ‘n pakkie bevrore tongvismootjies 
· ½ ui, dun skyfies gesny 
· 1 eetlepel botter 
· ½ koppie wit wyn 
· ½ eetlepel asyn 
· 110 g sampioene 
· Sout en peper 

Aanwysings 

Plaas al die bestanddele behalwe sampioene en ½ eetlepel botter in ‘n dikboomkastrol. 
Sit die deksel op en stowe 10 minute. 
Soteer intussen die sampioene in die orige botter, voeg by die stoofgereg en voeg meer wyn by, indien nodig.

Bak 10 -15 minute lank sonder deksel in ‘n warm oond by 200°C.